Az RRI szombati közleménye szerint csütörtök este egy taxisofőr - mivel nem talált más megállóhelyet - rövid időre a repülőtér minibuszainak fenntartott parkolóban állt meg. Miután kiszálltak az utasai, távozni készült, de a terminál egyik parkolóőre ezt nem engedte.

A repülőtér területén működő, az RRI nyomozói által figyelt kamerákon látható volt, ahogy a sofőr és a parkolóőr között heves szóváltás alakul ki, majd dulakodni kezdenek és a parkolóőr egy műanyag bójával meg is ütötte a sofőrt - olvasható a közleményben.

A repülőtéri rendőrség tájékoztatása szerint egy arra járó busz sofőrje is megpróbált véget vetni a vitának, de ez nem sikerült neki, a verekedőket végül egy utas választotta szét. A taxisofőr és a parkolóőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség garázdaság vétség megalapozott gyanújával indított eljárást.

Az RRI az esetet kiemelten kezeli, hiszen egy ilyen atrocitás kockázatos mind a repülőtér, mind az utasok védelme tekintetében, ezért szemtanúkat keresnek az ügyben - áll a közleményben.
(MTI)

Címkék: verekedés ferihegy szemtanúk

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr92093283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása