Karcag külterületén egy szolgálaton kívüli rendőr csütörtökre virradó hajnalban egy gyanús, utánfutót húzó autóra lett figyelmes, mely nagy mennyiségű tápot szállított.

Értesítette az ügyeletet, és nem sokkal később a járőrök a város határában igazoltatták a járműben ülőket. Az utánfutóban 940 kg sertéstáp volt, melynek az eredetét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért mindhármukat előállították a kapitányságra.
Ott kiderült, hogy egy társaság telephelyéről való a zsákmány, onnan lopták el, amiben segédkezett az ott dolgozó éjjeliőr is. Mind a négy férfit kihallgatták, akik beismerték tettüket, a takarmányt a rendőrök lefoglalták és visszaadták a társaságnak.
Eddig a Szóljon híre. Alább pedig olvasónk levele:
Tisztelt Szerkesztőség!
Erre egyszerű a magyarázat!

X.Y. is azon a telepen dolgozik, így tudja, hogy miért loptak onnan! A sertéstelep tulajdonosa egy mocskos zsidó, aki a fajához méltóan szeret lopni, hazudni, csalni!
Először is: azért loptak a telepről, mert nem kapták meg a fizetésüket a (májusit!!). Ezeken a "telepeken" a munkások reggel 6-tól délután 16 óráig dolgoznak, de van olyan, hogy 24 óráznak (akkor borítékos pénzt kapnak), de azt is vagy megkapják, vagy sem!
Akiket felbérel, kőműveseket, keményen dolgoznak, de a végén közlik velük, hogy nem kapnak egy forintot se!
És olyan körülmények vannak a telepeken, hogy borzalmas!
Küldök pár képet – és állítólag ez a telep a leg"fejlettebb".
És amikor szállítás van, akkor a selejtes (mozgássérült, éppen hogy még "él") sertéseket viszik a vágóhídra és végül a boltok polcaira kerülnek!
És ezt a céget hívják Pick-nek!
Aminek a "főnöke" Pick László!
Sajnos egyelőre többet nem írhatok, még mert ebből nekünk adódhat gondunk, de amint tehetem, többet írok!








Címkék: extra olvasói levelek

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr102127794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hollyka123 2013.12.16. 13:46:35

természetesen borzalmas hogy rabszolgák lehetünk ebben az országban pihenőnap és rendes fizetés nélkül 10-01.30 dolgozom utána utazok éjjelivel 90 percet és reggel ha lehet akkor menjek vissza 9re mások 4.30-21.30-ig kit mennyire lehet kihasználni
meg romániából hozzot sertést eladni magyarnak nevet az elöbb irtak igy én nem igérnek füt fát mint a politikusok de amikor a fizetésre kerül sor akkor csak késöbb és kevesebbet mint amit elöször igértek

György Krajcsi 2015.06.05. 14:59:07

Valamikor ez a telep egy viragzo teheneszeti telep volt.Ezt azert mondom,mert a90-es evekben en voltam a telepvezetoje.Az akkori nagykutyak sajat zsebre jatszva elkotyavetyeltek az allatallomanyt es az ingatlanokat is.Borzalom,hogy nez ki.
süti beállítások módosítása