A napokban felhívást tettünk közzé, mert sajnos nem találtuk sehol az interneten azokat az önkívületi állapotban lévő hitgyülis őrülteket, akiket épp megszállt a Szentlélek (vagy inkább Németh Sándor) a kamerák előtt, ezért kértük olvasóinkat, hogy ha nekik megvan, küldjék el nekünk.

Korábban ugyanis feltöltöttük a Youtube, Indavideo, Yv.hu rendszerébe, ám mindenhonnan törölték, miután a cionista szekta jogásza perrel fenyegette meg a videomegosztó oldalakat. Mi meg nem mentettük, így azt hittük, örökre búcsút mondhatunk ezeknek az értékes felvételeknek.
Hála olvasóinknak azonban mindegyik megkerült, ezúton is nagyon köszönjük. Feltöltöttük egy külföldi megosztóra, remélhetőleg itt nem tudják cenzúrázni kaftánék. Nem akartuk szétaprózni a dolgokat, ezért egy videóban megtalálható mindaz, amit eddig töröltek: 2 videó a fetrengésről, 1 videó a hitgyülisek házizenekaráról, valamint egy kis "Vidám Vasárnap" a végére Izrael-imádattal fűszerezve.
Íme az egyik szolgáltatónak írt levél - a videó sérti a Hit Gyülekezetének "jó hírnevét":
Kérjük olvasóinkat, hogy ahol tudják, terjesszék a cikk alján látható videót, töltsék fel minél több megosztóra, hadd főjenek a levükben zsiráfék!
A hitgyülisek zenekara
A Face to Face tagjai korábban olyan "bűnös" zenekarokban játszottak, mint a Beatrice, az R-Go vagy a Sing Sing, és nagyon sokat "fertőzték" a világot, de mára megtértek, mert találkoztak Jézussal (pontosabban Németh Sándor nyíltan cionista pénzügyi szektájával), s azóta arról énekelnek, ami a szívükben van, az pedig az "igazság". Most pedig visszatérnek azokra a helyekre, ahol a "fertőt" elhintették, hogy "fertőtlenítsenek" oly módon, hogy megmutatják az embereknek: nekik is két kezük és két lábuk van, valamint farmerban járnak - nézze meg alább a videót!
 
 
 
Kuruc.info főhadiszállás - Atacama-sivatag

Címkék: humor videók

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr882099203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.08.26. 17:41:57

Hit Gyülekezete humora
2010.08.24. 07:24 IGe

Nekem nem csak a vasárnapom vidám, hanem minden percem, amikor a Hit Gyülekezetére és hitelveikre gondolok. Jómagam is a térdemet ütögetve röhögök.

vilagnezet.blog.hu/2010/08/24/hit_gyulekezete_humora
süti beállítások módosítása