Igar-Vám-Szőlőhegy több utcáját, az utcák házait elöntötte a közeli dombról lezúduló víz. Szőlőhegy környéke Fejér megye déli körzetének egyik vízgyűjtő-területe.
Elöntötte a falut a víz egyszer, és nem történt semmi. A falu lakossága nem kapott segítséget semmilyen hatóságtól, önkormányzattól. Aztán még egyszer és harmadszor is gyors egymásutánjában.
Ekkor elhatározták a lakók, hogy negyedszer ez nem történhet meg. Összejött a falu tevékenyebbik fele, eljöttek a környékbeli, Fejér megyei jobbikosok, és végül került kisteherautó és traktor, zsák és homok is, ez utóbbi részben önkéntes segítségből, részben a településrész nyomására a polgármesteri hivataltól.
A képeken azt láthatjuk, amint dolgozik az árvízmegelőző csapat, valamint azt a pusztítást, amit az előző vizek végeztek. Az árkok egy részét szintén elmosta a víz.
Szebb jövőt!
Árgyelán János
elnök, Jobbik Fejér megye

Címkék: árvízhelyzet igar vám szőlőhegy

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr202093630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása