Lovas kocsi sodort el egy kislányt Kaposváron, a kocsis segítségnyújtás nélkül lelépett a helyszínről.

Közlekedési baleset történt kedden kora este a kaposvári Körte utcában. Egy kilenc éves kislányt sodort el egy lovas kocsi – értesült a Sonline.hu szerkesztősége.

– A gyermek ugyan megpróbált elugrani a kocsi elől, de az mégiscsak elérte, a lovas kocsi felszakította a kislány karját – tájékoztatott Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Karsay Kornél hozzátette: a kislány könnyebben sérült meg, a Kaposi Mór Oktató Kórházban látták el.

– Mivel a lovas kocsi vezetője tovább hajtott a helyszínről, s nem győződött meg arról, hogy történt-e sérülés, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság segítségnyújtása elmulasztása miatt eljárást indított ellene mondta Karsay Kornél sajtószóvivő.

(sonline)

Címkék: baleset somogy kornél közlekedési megyei karsay rendőr főkapitányság

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr672067243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása