Jegy nélkül utazott a földalattin Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a szombati buzifelvonulás után – állítja az egyik internetes lap, melynek munkatársai kamerával követték a volt miniszterelnököt és bűntársait: Dobrev Klárát, Molnár Csabát, Vadai Ágnest és Szabó Zoltánt.
A volt politikusok és kísérőik közül senki nem látható, amint le- vagy felfelé jegyet kezelne.
Szabó Zoltán a Blikknek először azt mondta: valaki azt tudakolta az állomáson, hogy hol lehet jegyet venni, de végül ez nem derült ki. Később azonban másképp emlékezett a történetre. – Az állomásra tereltek minket a rendőrök, ahol a hangosbemondóban elhangzott, hogy a szerelvények nem állnak meg, hagyjuk el az állomást – mesélte. – Végül azonban mégis megállt egy kocsi, mi bezsúfolódtunk. A Deák téren szálltunk ki, ahol én egy sárga mellényes embertől megkérdeztem: erre az útra a BKV vendégei voltunk? Ő csak annyit felelt: ne foglalkozzunk vele.
Székelyné Pásztor Erzsébet, a közlekedési vállalat kommunikációs igazgatója ugyanakkor azt mondta: nem tud arról, hogy ingyenes lett volna aznap a közlekedés.
Vadai Ágnes szerint a felvétel manipulatív, mert azon nem látszik, hogy nem csak politikusok voltak az állomáson, pedig a rendőrség mindenkit beterelt a földalattihoz.
Elismerte: valóban "elfelejtett" jegyet lyukasztani, de azt állítja: utólag eltépett egyet.  A szocik pedig soha nem hazudnak.
(Híradó nyomán)
A Mandiner videója:
 
 
(Kuruc.info)

Címkék: videók extra

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr982146148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása