Brutálkommandó | Karcagon, fényes nappal támadtak meg hárman egy utcán sétáló fiatal lányt, akit előbb megrugdostak, majd kiraboltak.

Egy 15 éves karcagi lány sétált, sétálgatott békésen, gyanútlanul Karcagon, a Kisújszállási úton. Ekkor egy három fős, ugyancsak lányokból álló társaság megállította, majd — talán éppen tegeződést ajánlva — lökdösni kezdték. Az egyik elkövető ezután — talán éppen bátorítóan — hátba rúgta, majd otthonról hozhatott viselkedési minták alapján (Kuruc.info: utalás az elkövetők jellegzetesen cigány szocializációjára) szidalmazni és ütni kezdték, sőt a ruháját is szaggatták. Először csak a napszemüvegét akarták megszerezni, amit sikerült is elvenni a bántalmazott lánytól. Ezután az egyik támadó meglátott a sértett kezén egy gyűrűt, amit szintén el akart venni tőle.

A két gyermekkorú segítője lefogta a lány karját, akiről sikerült lehúzni a gyűrűjét. A támadók ezután az ajkai alatt lévő piercinget akarták kitépni, de ez nem sikerült nekik.

A támadók ezután kizsebelték áldozatukat, elvették a mobiltelefonját, amit a kialakuló verekedés közben sikerült visszaszereznie.

A három agresszor leányzó ezután a gyűrűvel és a napszemüveggel elmenekült a helyszínről.

A kiérkező rendőrök nemsokára előállították a fiatalkorú rablót és annak gyermekkorú társait, akiknél a zsákmányolt holmikat is megtalálták.

Az áldozat könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás során.

A támadók lelki világáról nem érkezett jelentés. (Kuruc.info: vitriolos utalás valószínűleg arra, hogy ilyenkor minden cigányfajvédő elkezdi nyomatni az ótvar  „szegínromákok csak azért megélhetési bűnöznek, mert kiközösíccse őket a gonosznácimagyar, és emiatt joggal vannak felháborodva” szöveget)
(SZOLJON)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr962139129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása