Nem tett vallomást gyanúsítotti kihallgatásán Dávid Ibolya a megfigyelési botrány ügyében. A meghallgatás előtt lefényképezték, nyálmintát és ujjlenyomatot vettek tőle. Az MDF-es politikus azt állította, hogy nem követett el bűncselekményt, de a HavariaPress információi szerint nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.
Szerdára idézte be gyanúsítotti kihallgatásra a Központi Nyomozó Főügyészség Dávid Ibolya és Herényi Károly volt MDF-es parlamenti képviselőket. Mindkettejük ellen azután indulhatott újra a nyomozás, hogy a 2010-es országgyűlési választások után megszűnt a mentelmi joguk.
Dávid Ibolyát kora délelőttre idézték be az ügyészek, két rendbeli személyes adattal való visszaélés, és egy rendbeli kényszerítés bűncselekmény elkövetésének gyanújával. A hírügynökség úgy tudja, hogy a politikus asszony nem tett vallomást, és azt mondta, hogy nem követett el bűncselekményt, de a gyanúsítás ellen nem tett panaszt.
(HP - MTI nyomán)

Címkék: mdf dávid ibolya

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr232135642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása