Finnország a nemzeti eszme és gondolat egyik utolsó mentsvára Európában, akik jól tudják, hogyan kell megvédeni a saját országukat. Például úgy, hogy még csak véletlenül sem törlik el az általános hadkötelezettséget, ill. szüntetik meg a végletekig megengedő fegyverviselési törvényeiket, bármennyire is azt akarják a baloldaliak meg a liberálisok. Meg úgy, hogy (vidéken) a közemberek egyszerűen lelövik a cigánybűnözőket – az azokat szívből gyűlölő (forrás ITT) rendőrség „összekacsintó”, passzív támogatásával.

Nem véletlenül hangsúlyoztuk, hogy sajnos, ma már csak vidéken dívik a rajtakapott bűnözőcigányok lemészárlása. A kormányba, a pénze miatt, meghívott svéd párt (RKP) bevándorlásügyi miniszterének (Astrid Thors) „köszönhetően” csőstül importálják a szomáliai (mozlim néger) „menekülteket” Helsinkibe. Ennek mi az eredménye? Az, hogy ezek, amikor (sajnos) megkapják az állampolgárságot, a svéd kisebbségi párt szavazói lesznek – már csak azért is, mert a svéd kisebbség csak az ő nyelvüket próbálja meg nekik oktatni, és még csak véletlenül sem a finnt. Nem véletlen, hogy a folyamatosan az alig valamivel a parlamenti bejutási szint felett levő RKP ily módon próbál új szavazókat szerezni. És, persze, a főváros mindig is nagy számú svéd kisebbséggel rendelkezett, amely eleve garantálta annak politikai beállítottságát.

A niggerek és a svédek másik fő kedvence az SZDSZ-hez hasonlítható zöldek, akik, „hála” annak, hogy a Helsinkiben igencsak elszaporodott feketék és egyéb deviánsok is őket támogatják (a svédek mellett), már a város vezetését is a kezükben tartják. Emiatt oda meghívták a Gay Pride-ot is.

Persze a derék, vidékre kiszorult finnek nem hagyták annyiban a dolgot: tegnap könny- és paprikagázzal támadtak a buzi csőcselékre. A rendőrség szerint legalább három résztvevője volt a „támadásnak”; öt plusz embernek a szerepét még vizsgálják.

További információ (finnül) ITT és ITT.

(Kuruc.info)

Címkék: homoszexualitás finnország könnygáz melegfelvonulás

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr652129232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása