Kijött az előzetes Joel Schumacher Twelve című filmjéhez, ami elsősorban A pletykafészek (Gossip Girl) című sorozat keményebb témákra is fogékony rajongóinak fog bejönni. A film ugyanabban a közegben játszódik, mint a sorozat: a New York-i Upper East Side gazdag, egyszerre elkényeztetett és elhanyagolt tinijei közt, akik alig várják, hogy drogdílerük - Chace Crawford - előálljon a legújabb tuti szerrel. Ebből már ki is derül, hogy a simamodorú és jólfésült Nate Archibald itt inkább a rosszfiúság felé tendál (nyilván ezt jelzi borostás ábrázata is), de, amikor beüt a krach, el kell gondolkodnia rajta, vajon tényleg jó ötlet volt-e a suli helyett a bűnöző létformát választani.

 

Az előzetes alapján túl sokat nem várunk ettől a filmtől, de az mindenesetre érdekes benne, hogy egy magyarul Láncreakció címmel megjelent regényen alapul, amit Nick McDonell írt, mindössze tizenhét éves korában.

(origo)

Címkék: előzetes schumacher joel crawford chace twelve (film)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002109488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása