Leszólították és megverték a nyílt utcán csütörtök délelőtt Szalai Ottó siklósi független önkormányzati képviselőt. Az incidensről maga az érintett számolt be. Szerinte politikai támadásról van szó.

Bántalmazták Siklós egyik független önkormányzati képviselőjét, Szalai Ottót. A csütörtök délelőtti esetről maga a sértett számolt be. Szalai Ottó szerint a biciklijét tolta, a lakásától nem messze, amikor rátámadt két 25 év körüli, kigyúrt férfi.

Egyikük azzal szólította le, hogy beszélni akar vele, majd a falhoz vágták, ütni és rugdosni kezdték. Szalai szerint a szeme fölött jól látható duzzanatok keletkeztek, ütések nyomai látszanak a kezén és a vállán is. A politikus Pécsett látleletet vetetett fel, s a rendőrséghez fordult. Szalai szerint egy idős asszony a szemtanúja volt az esetnek. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

A képviselő úgy véli, politikai indíttatású támadás történt. "Nincsenek ellenségeim, de az aktív ellenzéket képviselem a helyi politikában." A vitás ügyek közül példaként említette a siklósi fürdőberuházást, amely szerinte akár csődbe is viheti a várost.

A jelenleg független önkormányzati és megyei közgyűlési képviselőt januárban zárták ki a Fideszből, amikor a párt feloszlatta siklósi csoportját. A döntést az országos választmány hozta, mert úgy találta, hogy a csoport elmúlt években folytatott tevékenysége több ponton ellentétes volt a párt alapszabályával.

(MTI)

Címkék: verekedés siklós kékfény

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr542107014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása