Leváltja a Hévízgyógyfürdő ügyvezető igazgatóját, Hegedűs Lajost csütörtöki ülésén a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) igazgatósága – tudta meg a Hír Televízió. Az ülésen az MNV Zrt.-hez tartozó állami cégek menedzsmentjéről döntenek.
A hévízi fürdőt üzemeltető, többségében állami tulajdonú cég ügyeiben indult nyomozást kedden hosszabbította meg a kaposvári ügyészség. A gyanús ügyletek idején a beruházásokért felelős stratégiai igazgató Nagy Róza, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter bizalmi embere, a tárca jelenlegi közigazgatási államtitkára volt. Az ügyészség szerint a sportkör támogatásánál és a prémiumok kifizetésénél vetődött fel a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés megalapozott gyanúja, de nyomoznak a közbeszerzési eljárások befolyásolásának gyanúja miatt is.
Hegedűs Lajos egyébként az első Orbán-kormány idején Nagy Róza beosztottja volt a Matolcsy-féle minisztériumban.
(HírTV)

Címkék: hévíz gyógyfürdő

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr102104061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása