Egyre többen támogatják Vágó István főpolgármester jelölését - olvasható egy MSZP-közeli és egy bulvárlapban. Az ötlettel Molnár Gyula, a XI. kerület polgármestere állt elő, azóta nemcsak a "kvízmester", de több "celeb" (azaz médiaidióta) is letette voksát Vágó mellett.
"Én azt látom, hogy Tarlós népszerűsége a fővárosban nem mozog együtt a Fidesz országos támogatottságával. Valahol 40-45 százaléknál áll meg, ami természetesen bőven elegendő ahhoz, hogy ezt a választást megnyerje, ha vele szemben nincs egy kompetens személy, aki sokkal inkább kielégíti a budapestiek sokszínű város iránti igényét. Mondok egy sokak számára talán viccesnek tűnő dolgot: ma Magyarország leghitelesebb embere Vágó István. Ha elvállalná, hogy indul, akkor az LMP is egy névről dönthetne és nem egy pártról" - nyilatkozta korábban Molnár Gyula az egyik internetes portálnak.
A jelek szerint súlyos önértékelési zavaroktól szenvedő Vágó ugyan nem adott egyértelmű választ a felvetésre, leginkább afelé hajlott, hogy elvállalná a felkérést.

Ez a kép a Magyar Gárda elleni antifasiszta demonstráción készült. Nem meglepetés, hogy ott volt a vén zsidaja
"Azt hiszem, eleve nem zárkóznék el, de kis valószínűséggel tudnék jó lelkiismerettel megfelelni. Újra hangsúlyozom: nagyon intenzív tanulásnak kell azt megelőznie, hogy az ember ilyesmire vállalkozzék. A főpolgármesterség is olyan, mint egy államfői poszt. Egy államfő sem tudhat mindent a közigazgatásról és a többiről. Sok függ attól, hogy az ember milyen csapattal veszi magát körül" - nyilatkozta a kvízmester.
Hajdú Péter, a TV2 műsorvezetője először csak támogatásáról biztosította Vágót, majd egy "Vágó Istvánt főpolgármesternek" nevű csoportot is létrehozott az egyik közösségi portálon.
"Nem politizálok, Demszkynél azonban István biztosan jobb lenne! Ebben a túlpolitizált közéletben jó lenne, ha egy független, hiteles médiaszemélyiség lenne a főpolgármester" - mondta Hajdú.
"Büszkék vagyunk arra, hogy Vágó Istvánt tartják Magyarország leghitelesebb emberének (mármint egy elmebeteg MSZP-s tartja annak - a szerk.), és hozzá hasonlóan úgy gondoljuk, hogy a főpolgármesterség egy szakma, amihez jól kell érteni. Neki pedig már van egy szakmája, amihez ért: nagyszerű műsorvezető, akinek munkájára hosszú távon számítunk!" - nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya a Napi Ásznak.
(Napi ÁSz - Stop nyomán)

Címkék: vágó istván zsidóbűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr972103602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása