Alább olvasható a felhívásuk.
Honfitársaink!

Sokszor hallottuk és hangoztattuk már, hogy túl vagyunk a huszonnegyedik órán. És ehhez semmi kétség nem férhet, miközben érdekkörök vásárolják fel az ország maradékát különböző pénzügyi manipulációk segítségével.

Jelen kormányzatunk mérhetetlen érdektelenséggel tűri saját állampolgárainak kisemmizését, mely olyan folyamat közvetlen következménye, melyet állítólag gyűlölt ellenségei hívtak életre. Az egészségügy tudatos szétverése, a munkahelyek felszámolása, a becsületesen dolgozó emberekre rótt többletterhek annak érdekében, hogy eltartsák azokat, akik a nemzet testén élősködve élik mindennapjaikat teljes kényelemben, maguk mögött tudván a vezető hatalom teljes támogatását és védelmét. A rendszer által nehéz helyzetbe kerülő emberek már az elmúlt években is erejükön felül teljesítettek, amint megpróbálták egyben tartani családjukat, és fejük felett a tetőt. Azonban a mindenkori kormányok semmit nem tettek a még megmaradt folyóink dacával szemben megerősítésre szoruló gátrendszer felújításáért, s tétlenül nézték az ország vízgazdálkodásának szétesését. Ennek következménye a folyton elárasztott települések, szántóföldek, melyek ezáltal elértéktelenednek. Mindehhez hozzátársul a pénzügyi manipulációk által bajba jutó emberek százai, ha nem ezrei. A kormányok nemtörődömsége és talán tudatos együttműködése magyar emberek ezreit tette és teszi földönfutóvá.

Az ország kétharmadának támogatásával bíró nemzetieskedő kormányzatunk érdektelensége saját szavazóik és az általuk irányított ország állampolgáraival szemben, arra kényszeríti a civil társadalmat, hogy önmaga találjon orvosságot arra, ami normális esetben az állam feladata lenne. Sajnos egyelőre nem rendelkezünk a problémák gyökeres megoldásának feltételeivel, így napjainkban még a felületi kezelés lehetőségével bírva a Hun Híd Nemzeti Egylet és a Jobbik Magyarországért Mozgalom Gárdonyi Alapszervezete leteszi a Nemzeti Krízisközpont alapjait.

A kedden kilakoltatott család esete rávilágított egy súlyos hiányosságra. Ha már a jelenlegi minősíthetetlen helyzet kialakult – mármint, hogy többgyerekes családokat tehetnek az utcára – akkor nem ártana felkészülnünk rá. Ne az utolsó pillanatban kelljen teherautót, munkaerőt, esetleg szállást keresni. Feltételezhető, hogy a jelenleg zajló folyamatnak még csupán a nyitányát látjuk, így nem alaptalan feltételezés, hogy újabb kilakoltatások következnek, lakatosokkal, biztonsági emberekkel, és nagyfokú rendőri biztosítással. Egyletünk egy olyan központ felállítását kezdeményezi, mely megteszi azokat a lépéseket, amely lehetőséget ad bajbajutott honfitársaink gyors megsegítésére. Felhívást teszünk közzé, mely szerint kérünk minden olyan magánszemélyt, szervezetet, vállalkozást, vagy egyéb szerveződést, hogy amennyiben rendelkeznek olyan ingatlannal, melyet egyáltalán, vagy bizonyos időkben nem használnak, esetleg jelenlegi lakóingatlanjuk lehetővé teszi bajbajutott családok átmeneti elszállásolásának lehetőségét, jelezzék ezt felénk, a használhatóság időtartamával együtt. Sok esetben az is nagy segítség lenne, ha 1-2 hét, vagy néhány hónap áll a rendelkezésre, mert vészhelyzetben átmeneti megoldást jelenthet. Ezen felül, ha valaki mozgósítható a lakóhelyéhez közel, és szándékában áll segíteni akár a költözéseknél, akár a védekezésnél, vagy a helyreállításoknál, esetleg rendelkezik olyan szállító járművel, amely bevethető lenne a tulajdonosa által meghatározott feltételek és hatókörön belül, tegyék lehetővé, hogy tudomásunk legyen róla. Így, amikor a szükség úgy hozza, már tudjuk, kikhez fordulhatunk, s nem az utolsó pillanatban, a reménytelenségtől egyre nehézkesebb szervezettség mellett kell segítség után kutatni. Kifejezetten kérjük a Nemzeti Egyletek mozgalmának tagjait és a Jobbik tagszervezeteinek építő jellegű segítségét, legyen az tárgyi, szellemi, logisztikai, vagy bármily egyéb mód, mellyel segíteni tudják a kezdeményezést.

Amennyiben a felsorolt lehetőségekkel, vagy bármily módon a segítségünkre tud lenni, kérjük, hívják a 06 30/338-9785-ös telefonszámot, vagy írjanak nekünk a kriziskozpont@hunhid.hu címre! A program részleteiről és további alakulásáról folyamatosan tájékozódhatnak a Hun Híd Nemzeti Egylet weboldalán a www.hunhid.hu címen.

Akik időközben kerülnek nehéz helyzetbe, egyelőre ők is a fent említett telefonszámon kérhetnek segítséget.

Itt az ideje, hogy a magyar nemzet teljesen összezárjon. Akinek lehetősége van, az segítsen, mert a jelen kor hódító hadjáratának túlélésére, hazánk megvédésére, és gyermekeink jövőjének biztosítására csak együtt, összefogva van esélyünk.

Hun Híd Nemzeti Egylet

Fájth Zoltán

Címkék: híd jobbik nemzeti hun egylet

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr112098263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása