Hengerelt a PMFC

 2010.06.12. 23:20

Pécs | A szezonban utolsóként a Kaposvölgye együttese látogatott Pécsre. A PMFC -5-1-re nyert.

A PMFC magabiztos, könnyed győzelemmel búcsúzott a szezontól és teljesen megérdemelten tartotta itthon a 3 pontot a Kaposvölgye gárdája ellen. Talán a szezon leginkább meggyőző teljesítményét láthattuk a hazai csapattól, ez azonban a tabellán elért 3. helyen már nem változtathatott.

PMFC - Kaposvölgye 5-1 (2-1)

6.p.: Gól! Vezet a PMFC. Gyánó Szabolcs egyetlen csellel két embert rázott le magáról mintegy 20 méterre a Kaposvölgye kapujától. Ezt követően a pécsi csatár betört a tizenhatoson belülre, és már csak Strublics kapussal állt szemben. Lövésébe Strublics még bravúrral beleütött, a labda azonban átjutott rajta és valószínűleg segítség nélkül is átjutott volna a gólvonalon, az érkező Lovrencsics azonban közvetlen közelről a hálóba passzolta a játékszert. PMFC-Kaposvölgye 1-0.

25.p.: Gól! Növelte előnyét a PMFC! Kecskés Tamás elé került a labda a Kaposvölgye tizenhatosának bal oldalán, mintegy 11 méterre a kaputól. Kecskés azonnal lövésre vállalkozott és jobb lábbal eleresztett, lapos, erős lövése védhetetlenül vágódott a kapu bal alsó sarkába a vetődő Strublics kapus mellett. PMFC-Kaposvölgye 2-0.

34.p.: Gól! Szépített a Kaposvölgye! Koller Krisztián kapott egy átívelést a pécsi tizenhatos bal oldalán, fejjel középre tette a labdát, egyenesen az érkező Horváth Gyula elé, aki védőit lerázva, teljesen üresen, 5 méterről, jobb lábbal a kapu bal oldalába gurított laposan a dermedten álló Sólyom mellett. PMFC-Kaposvölgye 2-1.

51.p. Gól! 3-1-re vezet a PMFC! Varga Z. végzett el egy szabadrúgást 25 méterre az ellenfél kapujától, jobb lábas, lapos lövését Strublics lábbal még hárította, a kipattanó labdára azonban Lovrencsics lecsapott és 6 méterről a kapu jobb alső sarkába lőtt. PMFC-Kaposvölgye 3-1.

63.p.: Gól! Pintér szöktette Lovrencsicset a bal szélen, Lovrencsics betört a Kaposvölgye tizenhatosán belülre, már-már úgy tűnt, egészen az alapvonalig viszi a labdát, végül azonban kiszorított helyzetből, jobb lábbal lőtt és okosan a hosszú sarokba helyezte a labdát a vetődő Strublics mellett. PMFC-Kaposvölgye 4-1. Ez volt Lovrencsics 3. gólja a mérkőzésen.

77.p.: Gól! Simonfalvi kapott egy kiváló szöktetést a jobb oldalon, a Kaposvölgye védői nem tudták feltartóztatni, így egyedül törhetett kapura és mintegy 7-8 méterről, éles szögből a rövid sarokba bombázta a labdát. PMFC-Kaposvölgye 5-1.

(BAMA)

Címkék: kaposvölgye pmfc

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr462077330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása