Szegedi Csanád jobbikos alelnök a Napi Ásznak adott nyilatkozatában igazságtalannak tartja, hogy Stohl megússza a dolgot és tovább folytathatja munkáját.
"Minden jel arra utal, hogy ma Magyarországon egy ilyen kaliberű médiaszemélyiség, mint Stohl András, megúszhatja a büntetést, ami egyszerűen felháborító. Nem arról van szó, hogy ezen az eseten kellene példát statuálni, hanem egyenlő bánásmódban kéne részesíteni azt az embert, aki ma Magyarországon az egyik legkomolyabb bűncselekményt hajtotta végre. Stohl András többször került már gyanúba, mégis szabadlábon van, ami egyértelműen arra utal, hogy nem következetes a bíróság, sem az ügyészség. A tények vélhetően azt mutatják, hogy ilyen háttérrel ki lehet bújni a büntetés alól" - hangsúlyozta a Napi Ásznak a képviselő, aki szerint ha ugyanezt a bűncselekményt egy átlagpolgár követte volna el, azon keményen fognának az igazságszolgáltatás vasfogai.
"Külön felháborító, hogy Stohlon a megbánás jelét sem lehet látni. Szabadon védekezik, folytatja a művészi tevékenységét, ami joggal háborítja fel a magyar társadalmat. A bíróságnak ilyen esetekben kellene igazán bebizonyítania, hogy az igazság a legfontosabb" - nyilatkozta Szegedi Csanád, aki törvényes keretek között azon lesz, hogy Stohl Andrásra méltó büntetést szabjanak ki, amiért Budapest és Fót között alkohol és drog befolyásoltsága alatt súlyos közúti balesetet okozott.
"Nem akarom ilyen szinten befolyásolni az igazságügy kerekeit, de egy biztos: amit elkövetett, azért meg kell bűnhődnie, nem úszhatja meg" - tette hozzá a Jobbik európai parlamenti képviselője.
(Stop nyomán)

Címkék: jobbik stohl andrás szegedi csanád

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr752146001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása