A Terrorelhárító Központ létrehozásával kapcsolatos feladatok ellátására miniszteri biztosnak nevezte ki Hajdú Jánost Pintér Sándor belügyminiszter – olvasható a Hivatalos Értesítő legfrissebb számában.
Az utasítás szerint a miniszteri biztos kinevezése 2010. június 21-étől a központ főigazgatójának kinevezéséig, de legfeljebb hat hónapig szól. A miniszteri biztos feladata a központ létrehozásával kapcsolatos tervezési, döntés-előkészítési, egyeztetési feladatok irányítása, koordinálása és ellátása; munkáját a belügyminiszter irányítja.
A biztos a feladatát a Belügyminisztérium kabinetfőnökével és a személyügyi főosztály vezetőjével, valamint az országos rendőrfőkapitánnyal együttműködve látja el, akik a tevékenységükről a miniszteri biztossal együtt havonta jelentést tesznek a belügyminiszternek.
(MTI)

Címkék: pintér sándor terrorelhárító központ

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr972140324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása