Valakinek útban voltak az I. kerületi Roham utcát övező hatalmas fák, ezért a mai nap kivágták őket a már hajnalban beizzított fűrészeket bőgető munkások. Az ok: átalakítják az utcát, hogy az ott található Déryné és Mini étterem számára legyen elég parkolóhely.
Az RTL klubos, többek között a Fábry-show producereként ismert Kovács Kristóf tulajdonában levő két hely előtt rendszerint nyugaton is csodaszámba menő luxusautók parkolnak, a hozzájuk tartozó puccos újgazdagokkal és a kifent nőikkel. Nem mellesleg rengeteg liberális közéleti személyiséget lehetett itt látni Hagyótól Jáksóig.
Gondolom, nem számít, hogy az itt élőknek mit jelentettek ezek a nagy fák az amúgy is forgalmas környéken. Nem is akarok bő lére eresztve érzelegni, szörnyű és természetellenes dolog ez. Persze a fideszes polgármestert, illetve Kovács urat és a többieket aligha hatja meg mindez… Kérek minden jóérzésű embert, bojkottálják ezeket az undormány helyeket!

Szomorúan:
egy helyi lakos

Címkék: kristóf kovács

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr172139168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása