Amiről kussol a polkorrekt média: tegnap éjjel több tucat autót gyújtottak fel Nyugat-Európa cigányai (exkluzív!)
Nyugat-Európa legtöbb országában, mivel voltak olyan okosak, hogy a közép- és újkorban elüldözték, ill. kiirtották a cigányaikat, jobbára „csak” az importmuzulmánok okoznak gondot. (Amely országok meg, hülye fejjel, nem üldözték el vagy vadászták le az orkokat, pl. a Svédországból a középkorban elüldözött orkokat befogadó finnek, mindkét csürhétől szenvednek.) Sajnos nem kevesebbet, mint a mi cigányaink.

Tegnap éjjel például több, mint 100 autót gyújtottak fel, ill. rongáltak meg ezek a „rendes” emberek a súlyosan mozlimfertőzött Malmö-ben, kettőt pedig Helsingborg-ban. A malmö-i közállapotokról már számtalan cikkben beszámoltunk (lásd pl. EZT) – a most történtek, sajnos, nem lógnak ki a sorból.

Hogy miért van öröm az ürömben? Azért, mert a nyugati mozlimterror ott is előbb-utóbb mindenhol a hatalomba emeli a minden devianciával akár fegyveresen is leszámolni kész szélsőjobboldalt, a liberálisokat, baloldaliakat meg elhajtja a fenébe. Csakis ebben bízhatunk akkor, ha a Fidesz-kormány nem teszi meg azokat a cigányok szaporodását drasztikusan visszafogó lépéseket (a gyerekszülés megtiltása egy bizonyos iskolázottsági / anyagi / életvitel-beli / törvénytisztelet-beli szint alatt), amellyel megállíthatnánk négyzetes sokasodásukat és az ország teljes tönkremenetelét.

Az esetről beszámoló hír ITT van (svédül); angol „fordítás” ITT.
(Kuruc.info)

Címkék: külföld cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr602139180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása