Pécs | Bűnösnek találták, és jogerősen tizenhat év fegyházra ítélték azt a fiatalembert, aki 2008-ban meggyilkolta és kifosztotta a Provident Zrt. egyik pénzbeszedőjét.

A nyolc általánost végzett, büntetlen előéletű, munkanélküli vádlottat korábban a megyei bíróság tizenhat éven át tartó szabadságvesztésre ítélte. A szerdán folytatódó tárgyaláson a Pécsi Ítélőtábla ezt a büntetést helyben hagyta, így az ítélet jogerős lett.

Amint arról beszámoltunk, 2008 nyarán A. I. a lakásában az előre odakészített feszítővassal kétszer fejbe ütötte az aktuális részletért megjelenő pénzbeszedőt, majd elvette a nála lévő kétszázezer forintot. Áldozata kocsiját egy elhagyatott területen felgyújtotta. Eltüntette a vérnyomokat a lakásban, a férfit pedig eltemette házuk kertjében, majd később félig kihantolta, és betonnal öntötte ki a sírt.
(BAMA)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr812135783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása