Tisztelt Szerkesztőség!
Bizonyára emlékeznek rá, hogy néhány évvel ezelőtt a Nógrád megyei Mátrakeresztes faluért (amelyet természeti katasztrófa ért) milyen példás összefogással segített az ország.

Most az árvíz után a jég sújtott le a Borsod megyei Bánrévére. 500 házból 450-nek a tetejét szétverte a jég. A fák kopaszok, a veteményes a földdel egyenlő lett, a határban minden vetés megsemmisült a teniszlabda nagyságú jégesőtől.
Sok olyan idős házaspár, magányos idős asszony van kétségbeesve és nem talál kiutat, akiknek nem volt lakásbiztosítása.
A polgármester szerint milliárdokban mérhető a kár. Nem is jutott elég fólia mindenki házára. Közben jön a sötét borulás a Felvidék felől. Teljes a kétségbeesés a településen.

Kérem Önöket, hogy nagy olvasottságnak örvendő honlapjukon tegyenek közzé egy felhívást. Bárki, aki fóliával, fizikai vagy anyagi segítséggel hajlandó támogatást adni, most tegye meg. Legjobb, ha ott a helyszínen meggyőződnek róla, ki a legjobban rászoruló, hogy a segítség oda menjen, ahol legnagyobb a szükség.
Isten áldja meg Önöket, ha ezt megteszik!
Tisztelettel:
Faludiné Molnár Gabriella, 20-934-6286

Címkék: bánréve

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr472129062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása