Az alábbi cikknek az utolsó, egymondatos bekezdésére érdemes figyelni: "Úgy tudjuk, a településen pénteken segélyosztás volt." Ez mindent elmond arról, hogy kik verekedtek össze - és kinek a pénzéből itták le magukat.

Hadd tegyük hozzá, megint igazolódott, hogy cigányaink nem arra költik a nekik adott bőséges (hadd emlékeztessünk mindenkit ERRE a felháborító cikkre - 8 gyerek = 280 ezer kézbe...) segílyt, amire adjuk, hanem elisszák...

Az eredeti cikk:

Tizen összeverekedtek, hatan kórházba kerültek

Tízen összeverekedtek a Hajdú-Bihar megyei Sápon pénteken este nyolc óra körül. Hatan könnyű sérülésekkel kerültek kórházba, a társaság ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

 
Összeverekedett tíz ember péntek este Sápon. Hogy mi adott okot az összetűzésre, azt még vizsgálják. A tíz emberből hatan könnyű sérüléseket szenvedtek, az ő sebeiket a berettyóújfalui kórházban látták el - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatán. A társaság ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás.

Úgy tudjuk, a településen pénteken segélyosztás volt.

(BOON)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr342129348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása