Szombat este ismeretlenek vörös festékkel fújták le a Szlovák Nemzeti Párt által a választások előtt emelt Trianon-oszlopot, mely a tót-magyar ideiglenes határ közvetlen közelében áll Komáromban.
A rongálás valamikor szombaton kora este történhetett. A rendőrök este hét órakor vonultak ki a helyszínre, jelenleg is folyik a nyomozás.
Az emlékmű és környéke be van kamerázva, az egyelőre nem ismeretes, hogy készültek-e felvételek az SNS emlékoszlopának megrongálásáról. Az oszlopot június negyedikén leplezték le Komáromban, felirata szerint a „hálás szlovákok“ így mondanak köszönetet a trianoni "békeszerződésért" a nagyhatalmaknak.
Az emlékoszlopot egyszer már komolyabban is megrongálták, pont a választások napjának hajnalán. Az emlékmű előtt jelenleg is üvegszilánkok vannak, valószínűleg az oszlop ellenzői üvegekkel dobálták meg.
(Bumm nyomán)

Címkék: komárom trianon emlékmű

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr762129229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása