Először cigit kért, majd fenyegetőzni kezdett egy 18 éves fiatalember Szegeden. A rendőrség őrizetbe vette.

A kábítószer hatása alatt álló gyanúsított szombatra virradó éjszaka kötött bele két fiatalba a szegedi Klauzál téren. Először cigit kért tőlük, majd amikor mondták neki, hogy nem tudnak adni, követelte, hogy mutassák meg a zsebüket. A fiatalok engedelmeskedtek, az elkövető ekkor látta meg egyikük telefonját.

Közölte, hogy megkéseli őket, ha nem kapja meg a mobilt. A fiatalok megijedtek és átadták. Ezután lekapta egyikük baseball sapkáját is, majd egy-két ütés kíséretében megfenyegette őket, hogy ne szóljanak a rendőröknek.

Szerencsére szóltak. A Szegedi Rendőrkapitányság a bejelentést követően gyorsan az elkövető nyomára bukkant, aki egyébként szakközépiskolai tanuló. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.
(Police.hu)

Kuruc.info: Biztos a mi készülékünkben van a hiba, de ha késsel életveszélyesen megfenyegetnek valakit, az kicsit már több, mint rablás, nem? Ja, hogy az elkövető cigány, így eleve a lehető legkisebb büntetési tételű bűncselekménnyel vádolják? Akkor már értjük...

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr802129390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása