Úgy tűnik, a Fidesz-KDNP kormánykoalíciót elragadta a kétharmados forradalmi hevület. A frissen kiadott kormányrendelet, amely szerint a közintézmények falára mától kötelező kitenni a nemrégiben elfogadott Nemzeti Együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot, azt a rossz emlékezetű forradalmi munkás-paraszti korszakot idézi, amikor Lenin, Sztálin, Rákosi és Kádár arcképei mellett hirdettek hasonló dokumentumokat - áll a Jobbik közleményében.
A Jobbik eleinte tréfának vélte az 50-szer 70 centiméteres táblák kifüggesztéséről szóló kormányhatározatot, ám hamarosan kiderült: a rendelkezés a dinamikusan épülő narancsköztársaság egyik szimbóluma lesz. Úgy gondoljuk, a nemzeti együttműködésnek nem a falakon, hanem a mindennapi tettekben kellene megnyilvánulnia. Bízunk abban, hogy ezt a kormányhatározatot nem követi több hasonló lépés, mint például a narancslobogó ünnepélyes felvonása országszerte a nemzeti trikolór mellé… - írja Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.
(Kuruc.info)

Címkék: jobbik 50 es évek fidesz kdnp kormánykoalíció

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr442127829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása