Közhely, hogy a Nyugatról érkező "kultúra" degenerálttá teszi a józan paraszti ésszel megáldott keletieket. Igen, ez így is van, mi nem is vitatkozunk ezzel az állítással, hanem bemutatunk egy olyan gyerekjátékot, amely az amerikai kultúra (ha-ha-ha) része és az egész világon ismert, kislányok milliói tanulják meg általa a női élet örömeit. Ő Barbie!
Ami most következik az nem lesz egyszerű: olvasónk küldte be az alább látható fényképsorozatot, amely Barbie-baba legújabb szériáját mutatja be. Igen, ha nem vigyázunk kislányaink ezzel fognak játszadozni, innen fogják megtanulni, hogy mi a szülés. Sok olyan konzumidióta szülő van, aki a gyereknevelést ajándékok megvásárlásával pótolja, így komoly esély van arra, hogy Magyarországon is kislányok ezrei vigyenek magukkal lovat a szülőszobába. Miért is? Alább megtalálják a magyarázatot, mi pedig továbbra is azt ajánljuk, gyerekeink nézzenek magyar meséket, például portálunkon ITT találhat belőlük jópárat, amúgy meg minden este hét órakor új mesével jelentkezünk.
Barbie baba és a szülés - 21. századi gyerekjáték, avagy szüljél lóval és tökéletes frizurával
A mi drága Barbie babánk szül! Itt az idő. Jelentkeznek az első alhasi fájdalmak, de az arc mosolygós, a frizura hibátlan. Külön felhívnám olvasóink figyelmét a bölcsőként funkcionáló műanyagegyüttesre, amely leginkább anyám zokniszárítójára hasonlít, kiemelve a műanyag lábak teherbíró képességét, amely köztudomásúlag a legerősebb e széles földkerekségen.
Hopp, kezdődik, elfolyik a magzatvíz. A kutyus érdeklődve figyeli az eseményeket, nem tesz másképp a műanyagbölcső sem, amely az előző képhez képest most pont úgy mozdult el, hogy Barbikánkat láthassa. Barbie arcán semmi nyoma a fájdalomnak, a frizura tökéletes.
Barbie, hasában a babával a földre fekszik, arccal lefelé. Tízpontos kérdésből kettőt is felteszünk: mit csinál Barbie és mit keres ott egy ló? Az arcot most nem láthatjuk, de bármibe lefogadom, hogy mosolyog, a frizura pedig tökéletes.
A terhesség ideje alatt Barbink egy grammnyi súlyfölösleget sem szedett fel, most viszont levetkőzik. A ló kíváncsian várja Barbie popsijának felvillanását, hősnőnk csak mosolyog, a frizura tökéletes.
A cipő és a bugyi marad, a ló annyira szereti a meztelen Barbiet, hogy megeszi hősnőnk ruháját, csakhogy mindig meztelenül láthassa őt. Barbie ezen csak mosolyog, a frizura változatlanul tökéletes.
Barbie egy hős! Ülve szül, fájdalmairól csak annyiban ad érzékelhető jelet, hogy az égre tekint. Rendületlenül mosolyog, a frizura tökéletes.
Barbink szülés közben is nő marad, nem feledkezik meg frizurájáról, amit hanyag eleganciával megigazít.
Már látszik a feje a Babának.
És megvan a baba.
Barbie boldogan öleli magához babáját. (És itt álljunk meg egy pillanatra, azért a játék megtervezőjét itt agyonlőném, vagy legalábbis egy medencényi állott patkányvérbe mártanám. Nem sok egy kicsit ez a véres jelenet egy kislánynak? Hogy engedhették meg ezt egyáltalán?)
Barbie továbbra is boldog babájával, a frizura rendezett, az arc mosolyog. Visszajött a ló is.
Barbie a babával együtt zuhanyozik, miközben mosolyog. A frizurájának a titkára is fény derül, vízálló haja van hősnőnknek, hisz a zuhany alatt sem változik meg az állapota.
Olvasónk szerint a ló azért volt ott, mert ez egy apás szülés volt.
(Kuruc.info, olvasónk nyomán Geyer)

Címkék: barbie extra kislányok

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr612121428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása