Hatala Józsefet javasolja országos rendőrfőkapitánynak Pintér Sándor belügyminiszter - derül ki a parlamenti bizottságok e heti üléseire szóló, hétfőn közzétett meghívóból.
Az Országgyűlés internetes oldalán található meghívó szerint kedden 11 órakor ülésezik a honvédelmi és rendészeti bizottság, a testület ülésének egyetlen napirendi pontja van: Hatala József rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány-jelölt kinevezés előtti meghallgatása.
Hatala az ORFK közbiztonsági főigazgatója volt 2006-ig, illetve a Pintér érdekeltésgeibe tartozott Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. (CBSZ) vezérigazgató-helyettese volt. Közös cégük is volt, az Euro Dentis Fogtechnikai és Szolgáltató Kft., amelynek irodája ugyanott volt, ahol az Eclipse Zrt., de tavaly november óta végelszámolás alatt áll.
(MTI)

Címkék: rendőrbűnözés anyaország

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr662115841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása