Orbán Viktor miniszterelnök a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén mondott beszédében - magát megismételve - dezertőröknek minősítette a Magyar Gárdába belépő rendőröket, írja a Jobbik az ezzel kapcsolatos közleményében, alább a részletek.
A jog útvesztőiben eltévedt kormányfőt a jelek szerint hiába próbálták kivezetni a dezertálás fogalmát a sajtótermékekben pontosító jogászok, Orbán Viktor - nyilvánvaló politikai megfontolásból - makacsul ragaszkodik ehhez az erkölcsileg és jogilag egyaránt téves meghatározáshoz.
A Jobbik szerint az igazi dezertőr az, aki egy kritikus helyzetben gyáván cserbenhagyja az övéit. Mondjuk egy demonstráción, amire rárontanak a rendőrök. Orbán Viktor miniszterelnök korábbi ígéretével szemben semmilyen javulás nem történt a közbiztonság területén, pedig azt kormányra kerülésétől számítva két hét alatt ígérte. Még az árvíz sújtotta térségekben sem tudta megakadályozni a fosztogatásokat az állam erőszakszervezete, szemben a hivatalos kormánypropagandával.
Volner János országgyűlési képviselő, a Jobbik rendvédelmi kabinetvezetője
(Kuruc.info)

Címkék: orbán viktor jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr772113747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása