Sajnálatát fejezte ki az Orbán-kormány nemzetpolitikai államtitkársága amiatt, hogy a Magyar Polgári Párt (MPP) képviselői nem fogadták el a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes sepsiszentgyörgyi egyeztetésére szóló meghívást.
Az ügy előzménye, hogy az MPP Kolozs megyei szervezete a napokban csalódásának és rosszallásának adott hangot, hogy Semjén egy héttel ezelőtti erdélyi látogatásának programjából kimaradt a találkozás az alakulat országos vezetőségével.
Mint arról beszámoltunk, Csép Sándor Kolozs megyei elnök és Simon Csaba ügyvezető elnök érthetetlennek és sértőnek nevezte, hogy az MPP-re nem terjedt ki a politikus figyelme, amikor politikai és társadalmi szervezetek képviselőivel, egyházi vezetőkkel is találkozott. A nemzetpolitikai államtitkárság azonban közölte, értetlenül áll a Kolozs megyei MPP-s politikusok nyilatkozata előtt.
„Sajnáljuk, hogy a Magyar Polgári Párt elnöke nem fogadta el azt a meghívást, ami a magyar miniszterelnök-helyettes erdélyi – sepsiszentgyörgyi – egyeztetésére szólt, az MPP vezetőjének ott lett volna alkalma találkozni a magyar küldöttséggel” – olvasható az államtitkárság közleményében, amely amiatt is sajnálatát fejezi ki, hogy Szász Jenő elnök csak a képviselőjét küldte el, és személyesen nem vett részt a találkozón.
(Krónika)

Címkék: orbán kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr152110095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása