Testőröket fogadott Stohl András az őt ért támadások miatt. Mint azt egy közeli ismerősétől a Blikk megtudta, fél az emberektől, és úgy érzi: komoly veszélyben van nemcsak ő, családja is. Előfordult, hogy a nyílt utcán ordítoztak vele és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illették - írja a bulvárlap. Mint ismeretes, az RTL Klub azt szivárogtatta ki, hogy azért készítik elő a drogos cserbenhagyó visszatérését a képernyőre, mert az emberek annyira, de annyira szeretik.
– Az, hogy felkerült a netre Andris telefonszáma, csak a jéghegy csúcsa. Többször ordibáltak vele vadidegenek, de olyan is előfordult, hogy leköpték párja autóját – tudta meg a bulvárlap a "művész" egyik barátjától, aki elárulta, egy biztonsági cég vigyáz a családra, egyelőre nem a nap 24 órájában, de minden olyan alkalommal, amikor elhagyják otthonukat, és nyilvános helyre mennek.
(Blikk nyomán)

Címkék: andrás stohl

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr502108508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása