Még rég lógnia kéne
Nem járult hozzá a Bűn és bűntelenség című film bemutatásához, erre továbbra sem ad engedélyt és családtagjai nem dönthetnek helyette – közölte Biszku Béla.


A film olyan részleteket is tartalmaz, amelyeken „nem mint közszereplő jelenek meg”, emellett a filmet „nekem nem mutatták be, annak nyilvánosságra hozatalához nem adtam a hozzájárulásomat” – hazudja a volt belügyminiszter. „A Bűn és büntetlenség című film részben vagy egészben történő bemutatásához továbbra sem járulok hozzá – teszi hozzá a máig büntetlen tömeggyilkos.
„Kérem, hogy a továbbiakban a fentebb említettek alapján a Bűn és büntetlenség című film nyilvánosságra hozatalát illetően kizárólag az általam tett nyilatkozatot vegyék figyelembe” – zárul az 1956-os forradalmat követő megtorlásban komoly szerepet játszó Biszku Béla közleménye.
(MTI nyomán)

Címkék: antimagyarizmus anyaország

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr102105837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása