Franz Beckenbauer ismét beszólt az angol válogatottnak, ezúttal lehülyézte őket, mert csak másodikak lettek csoportjukban.

A torna során nem először szólt be Franz Beckenbauer Angliának: miután kiderült, hogy angol-német párosítás lesz a nyolcaddöntőben, lehülyézte az angolokat. Anglia USA-elleni meccse után azt mondta, hogy az angolok játékának nem sok köze volt a futballhoz.

"Egy ilyen meccsnek az elődöntőben lenne a helye, nem a legjobb 16 között. Az angolok buta módon csak a második helyet szerezték meg a csoportjukban" - mondta Beckenbauer. A német szakember szerint az angolok gyengélkedésének a Premier League az oka.

"Fáradtnak tűnnek. Angliában sokkal több meccset játszanak egy évben, mint Németországban" - érvelt Beckenbauer. "Ki vannak égve. Ezzel együtt is tiszteljük őket, de semmi esetre sem félünk tőlük" - mondta. Capello munkáját dicsérte, szerinte új struktúrát alakított ki és fegyelmezetté tette csapatát.
(origo)

Címkék: angol foci vb franz fociválogatott beckenbauer

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr202106032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása