Szeretnénk nagyon jó és eredményes munkát kívánni a Berkes Zoltán vezérigazgató által irányított vezetőségnek! - áll a Ferencváros Szurkolók Szövetsége által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben, alább a folytatás.
Minden új tagot köszöntünk a Fradi családban és reméljük, hogy ha ma még nem is azok, de idővel mind igazi fradistává válnak és legjobb tudásuk szerint fognak dolgozni szertett klubunk felemelkedésén! Az előző vezetéssel voltak nézeteltéréseink, melyek egy része a rossz kommunikáció és - mondjuk ki - sokszor a félrevezetések, hazugságok miatt történhettek meg. Reméljük, ilyen gondoknak még a híre is messze elkerüli majd ezentúl a Ferencvárost és újra kiváló kapcsolat jön létre szurkoló és vezető között. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége felajánl minden segítséget, hogy újra egymásra találhasson vezető, játékos és szurkoló, hogy megint egy nagy családról beszélhessünk. Szervezetünk vezetői mihamarabb szeretnék felvenni a kapcsolatot a klub új vezetésével és reméljük ezen törekvésünkben partnert találunk.
Együtt előre a Ferencvárosért!
(Kuruc.info)

Címkék: ferencváros fszsz

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr22104619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása