Lázár János szerint az MSZP alkalmas jelöltet állított a köztársasági elnök-jelölés „versenyében”. A Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti frakciószövetség ülése után kedden közösen tartott sajtótájékoztatót Balogh Andrással, az MSZP államfőjelöltjével és Lendvai Ildikóval, a szocialisták távozó pártelnökével.

A sajtótájékoztatón Balogh András kiemelte, hogy megtisztelőnek tartja, hogy meghívták a frakcióülésre, ahol kellemes beszélgetést folytattak. Megköszönte a meghívást és a konstruktív légkört.
Lendvai Ildikó leszögezte, hogy nem ellenséges táborba jöttek, hanem beszélgetni a magyar demokrácia jövőjéről, a köztársasági elnöki poszt funkciójáról és nagy örömmel tapasztalták, a „másképp gondolkozók” is alkalmasnak tartják jelöltjüket a posztra.
(MTI)

Címkék: mszp fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr102101530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása