Tisztelt Szerkesztőség!
Arról már értesültek, hogy az árvíz idején nagy fejetlenség volt itt a településen, az első embert látni sem lehetett, a jegyzőnek az volt a legnagyobb problémája, hogy az államelnök látogatásakor hazaküldte a hivatal dolgozóit hajat mosni! Nekik nem lett semmi kár az ingatlanjaikban, még a kertbe se ment a víz.

Nagyon sok segítséget hoznak különféle szervezetek, de csak töredéke jut el azokhoz, akiknek küldik. Az elmúlt héten a hivatalban jutalmat osztottak egymásnak a jól végzett munkáért (mármint a gátakon). A testületi ülésen megállapították, hogy nekik nincs felelősségük, mert mindent megtettek, amit meg lehetett. Nekünk vannak kétségeink! Szavakkal le sem lehet írni, hogy milyen szívszorító látvány tárul a szemünk elé, ha végigmegyünk az utcákon.

Az emberekhez nem jutnak el a hírek, hogy mihez hol juthatnak hozzá, csak egymástól tudják meg. Az étolaj-szállítmányt átvitették a polgármesteri hivatalban, és csak maguk között osztogatják, a háztartási gépeket valószínűleg a VIP-nek szánják és a tőlük kikerült használt gépeket fogják szétosztani.

Fejvesztés terhe mellett kell titokban tartani a különböző szállítmányokat. A több kamion építőanyag-szállítmány a felsőzsolcai ipari park területén van és elsősorban a rendezvények házának és az önkormányzati épületek helyreállítására lesznek felhasználva. A rendezvények házát kellett a legnagyobb árvíz idején is védeni, mert az polgármesteri érdekeltség. Akkor egyszer dugta ki a képét fehér nadrágban a város első embere és szorgalmazta annak védelmét, miközben otthonok estek sorban a víz áldozatául. A homokzsákokat is el akarta szedetni az útjából - mondván, hogy nem tud a kocsijával kihajtani. A katasztrófavédelmi parancsnok zavarta el onnan, hogy eddig se láttuk, de jobb, ha ezután sem hátráltatja a munkát. Akkoriban pofozta meg egy lakó, nem cigány! A jegyző ajvékol, hogy másfél millióért virágosította Felsőzsolcát és senki nem törődött a megmentésével. Persze a virágban is érdekelt a vezetés.
Nagyon félünk, hogy ez a tolvaj banda nem hazudtolja meg önmagát és nem odakerül a segítség, ahová kell. Nincs kontroll.
Egy asszony egyedül neveli 3 gyerekét, a házuk összedőlt, az iskolában szállásolták el őket, semmijük nem maradt, jószerivel csak ami rajtuk volt. Ennek a családnak nincs biztosítása, saját erőből nem tudnak segíteni magukon, csak a munkát tudják vállalni. de szinte biztosak vagyunk benne, hogy semmi nem fog jutni nekik a segítségből.
Szeretnénk, ha a kormány kiküldene egy biztost, aki ellenőrzi a pénzek és a segélyszállítmányok útját, mert ezek mindent ellopnak, amihez hozzáférnek. Tisztelettel várjuk segítségüket, talán a nyilvánosság megvédhet bennünket!
(Kuruc.info)

Címkék: levelek olvasói

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr82101494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása