A Faddon uralkodó közállapotokkal már számtalan cikkünkben foglalkoztunk (legutolsó, hivatkozásokkal, ITT).

TBC-s és bűnözőcigányaink azóta sem álltak le: megint egy időst raboltak ki, a cigányságtól olyannyira megszokott szükségtelen, vadállatias erőszakkal. (Még egyszer megkérdezzük: mi szükség volt arra, hogy áldozatukat úgy összeverjék, hogy az súlyos sérüléseket kapjon, nem lett volna elegendő pusztán pszichikai ráhatással, fenyegetéssel kiszedni belőle, hol a pénz? Hacsak nem az, hogy most, hogy kórházba kellett őt szállítani, a házát senki se védje, így azt büntetlenül és háborítatlanul kifoszthassák az orkok.)

Megint bátorkodunk megemlíteni: ha Pintér rendőrsége csak pár ilyen helyen csapna le kőkeményen (pl. gyorsított eljárásban 10-15 év szigorított fegyházra ítélné az illetőt), a hír a cigányok körében pillanatok alatt elterjedne, és utána háromszor is meggondolnák, rátámadjanak-e másokra. Miért nem látja ezt be a Fidesz? A kérdés, természetesen, költői...
Ma délelőtti hír:
Eltörte a nyugdíjas orrcsontját a hajnali támadó

Fadd | Súlyosan megsérült az idős asszony, akit megtámadtak vasárnap hajnalban Faddon - közölte a rendőrség. Mint megírtuk, a nyugdíjast egy maszkos férfi támadta meg.


A maszkos támadó éjjel fél kettő körül ment be az idős asszony házába. A nőt egy késsel fenyegette és bántalmazta - mondta el a TEOL.hunak Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rabló az asszony pénztárcáját követelte. Végül egy kisebb összeget lopott el, majd elmenekült. Az idős nő a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett, a rabló eltörte az orrcsontját verés következtében.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a nyomozást. A nyomozás érdekében bővebb információval csak később tudunk szolgálni.
(TEOL)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr332098221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása