Magyarországi rendőrattasé lesz Tibor Mako, a határ- és idegenrendészet volt parancsnoka - adja hírül az Új Szó. Emlékeznek arra, amikor a nemzetközi közvélemény nem tudta, sírjon-e vagy nevessen azon, hogy a tót biztonságiak robbanószert csempésztek egy utas táskájába, aki azt sikeresen elvitte Dublinba, ahol aztán őrizetbe vették? Nos, ezentúl bennünket boldogíthat ez a jó humorú férfiú.

Otthon ugyanis távoznia kellett posztjáról, miután a rendőrség éles robbanóanyaggal gyakorlatozott a poprádi repülőtéren, és egy hexogénminta egy utas csomagjában maradva felkerült a gépre, s a mit sem sejtő férfi elvitte a plasztik robbanóanyagot Írországba, az ügyből pedig nemzetközi botrány lett. De Magyarországra jó az ilyen is.
Mako diplomáciai funkcióját Erik Tomáa belügyi szóvivő is megerősítette. Szolgálatát június 1-jén kezdi meg.
(Új Szó, kép: webnoviny.sk)

Címkék: tibor mako bombacsempész

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr442093258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása