Egy helyi diák is együtt edzhetett az olasz válogatottal, de túl sok sikerélménye nem volt a tréning során.

Mivel az olasz válogatottnál Gianluigi Buffon és Andrea Pirlo is sérült, így a vezetők az egyik helyi klub tehetséges futballistáját kérték meg arra, hogy egészítse ki a keretet az egymás közötti játékban. A szerencsés dél-afrikai azonban elakadt a csúcsforgalomban, így az edzés elején az olaszok főhadiszállásának számító kollégium egyik növendéke szállt be.

A fiatalember azonban nem nagyon bírta az iramot, majd amikor az egyik foglalkozásnál vetődve próbált fejelni, lecsúszott a nadrágja és elővillant a feneke. Alighanem megváltás volt a számára, amikor megérkezett az eredetileg meghívott honfitársa, így a beugró dublőrje végre lemehetett a pályáról. Szégyenében nem volt hajlandó elárulni a nevét az őt megrohanó újságíróknak, sőt nyilatkozni sem akart.

www.global-soccer.eu

Címkék: olasz pirlo foci vb andrea buffon gianluigi fociválogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr362091394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása