Rooney a németek ellen játszana

 2010.06.17. 12:11

Még az is előfordulhat, hogy már a nyolcaddöntőben összekerül egymással a két ősi rivális Anglia és Németország. Ugyanis a C és D jelű csoport továbbjutói keresztbe játszanak egymással a negyeddöntőért. Wayne Rooney az angol válogatott csatára ezt egyáltalán nem bánná. "Igen, természetesen. Nagyon jó lenne legyőzni őket" - reagált szerdán arra a felvetésre, hogy tetszene-e neki egy ilyen párosítás.

A Manchester United játékosa valószínűleg a szívére vette Franz Beckenbauer kijelentését, mely szerint az angolok Fabio Capello irányításával visszafejlődtek, újra a sötét időket idéző rúgd és fuss taktikát alkalmazzák.

Fabio Capello az angolok szövetségi kapitánya úgy reagált a játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnok német szavaira, hogy: "Meglep ez a beállítás. Amikor egy másik csapatról mondunk véleményt, azt mindig tisztelettel kell tenni. Könnyű ítéletet mondani a tribünről". Az olasz tréner szerint az amerikaiak ellen sok gólszerzési lehetőségük volt.
(Népszava)

Címkék: világbajnokság labdarúgás dél afrika

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr102088705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása