A mai Az örök zsidó című film vetítését a rendőrség megakadályozta házkutatási parancsot lobogtatva. Busszal érkezett Pintér kommandója, minden mozilátogatóra legalább két rendőr jutott – tájékoztat olvasónk. Alább folytatódik levele.


Amikor a túlerőt látva valaki megjegyezte, miért nem mindjárt tankkal jöttek, a rendőrök cinikusan azt válaszolták: „már nagyon várjuk és szeretnénk”. A filmre kíváncsi közönség csak igazoltatás után hagyhatta el a (Hegedűs Gyula utcai - a szerk.) helyszínt.

A vetítés plakátja - szúrta a zsidóbérencek szemét

Remélem, egyre kevesebb illúziójuk maradt az embereknek a narancskormány identitását illetően!
Kedves Kurucok!
Mi a második vetítésre mentünk. Akkor még tartott lent az igazoltatás. Végül két szervezőt elvittek a sünök, a második vetítés pedig teljesen elmaradt. Akik korábban jöttek, valamennyit még láthattak a filmből, mielőtt rájuk törtek - írja egy másik olvasónk.
További képek:
(Kuruc.info)

Címkék: levelek antimagyarizmus olvasói

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr332087482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása