Várhidi távozik a PMFC-től

 2010.06.12. 23:25

Pécs | Már hetek óra rebesgették, hogy inog a kispad Várhidi Péter alatt, a jólértesülteknek igazuk lett, szombat este bejelentették, hogy a volt szövetségi kapitány távozik a PMFC-től és Kiss László jön helyette.

Az utolsó bajnokit játszotta szombat este a PMFC a labdarúgó NB II. idei idényében. Az már korábban eldőlt, hogy a pécsi csapatnak megint csak nem sikerül visszajutnia az élvonalba, ezért is keltek szárnyra olyan hírek, hogy ebbe belebukik Várhidi Péter vezetőedző. Így is lett, a szombat esti mérkőzés után az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatón közölték: Várhidi Péterrel közös megegyezéssel szerződést bontanak, és a csapat irányítását Kiss László veszi át.
 

Várhidi Péter fél éve vette át a PMFC-t, még érvényes szerződése kötötte Pécshez. Kiss László 1997-ben már volt vezetőedző a PMFC-nél.

A PMFC klub közleménye

Miután véget ért az idei pontvadászat utolsó összecsapása, és a PMFC az NB II. Nyugati csoportjának bronzérmeseként befejezte szereplését, Bérczy Balázs klubigazgató korábbi szombati ígéretének megfelelően az alábbiakról tájékoztatjaaz olvasókat.

- Immár megerősítve az előző, illetve mai nap során több internetes portálon már napvilágot látó információt, miszerint a klub tulajdonosa, Matyi Dezső az idényzáró előtt megbeszélést folytatott a vezetőedzővel, Várhidi Péterrel, amely során kiderült, hogy nézetkülönbségek vannak szakmai elképzeléseik között, ezért közösen kezdeményezték a szerződés felbontását.

Matyi Dezső ezzel párhuzamosan a lehetséges új szakvezető kiválasztására is megtette a szükséges lépéseket, és tárgyalásai a Pécsett egyszer már megforduló, legutóbb a Maldív-szigeteken edzősködő Kiss Lászlóval vezettek eredményre.

- Hangsúlyozzuk azonban, hogy még sem Várhidi Péter szerződés-felbontására, sem Kiss László kinevezésére nem került pecsét – a dokumentumok véglegesítésére és aláírására vasárnap vagy hétfőn kerülhet sor – tett hozzá Bérczy Balázs.

(BAMA)

 

Címkék: kiss péter várhidi lászló pmfc

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr182077335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása