Feltételekkel, és rövidtávon tudná támogatni a Munkástanácsok az egykulcsos, 16 százalékos személyi jövedelemadó bevezetését. Palkovics Imre igazságtalannak nevezte az intézkedést, mert ezzel szerinte a gazdagok terhei csökkennek, a szegényeké viszont nem.
Tisztességes kompromisszumot ennek ellenére elképzelhetőnek tart, ehhez azonban tudniuk kell, mit jelent majd a családi kedvezmény. Az érdek-képviseleti vezető összességében jónak tartja az Orbán Viktor által bejelentett akciótervet, szerinte az jó irány a gazdaság versenyképességének helyreállítására.
- Az intézkedést támogatnánk akkor, ha látnánk, hogy mit jelent a családi kedvezmények köre, mert ha ez a vásárlóerő növelését célozza és ezen keresztül a belső piac élénkítését, ezáltal a foglalkoztatást, akkor ebben a logikai sorban ez elfogadható egy átmeneti időre, amíg a magyar gazdaság talpra áll – jelentette ki Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke.
(hírTV)

Címkék: mszp orbán fidesz viktor adó egykulcsos

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr12076908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása