Baranya | A Mecseki Erdészeti Zrt. által kezelt erdőterületeken érvényben lévő teljes látogatási tilalom szerdától megszűnik.

A továbbiakban is tilos látogatni az alább megjelölt területeket:

Árpádtetői Erdészet: Rotary körsétány, Melegmányi-völgy, Lámpás-völgy, Kantavár, Kőlyuki-völgy, Templom-rét Mánfa, Sikonda, Szárazgödör Mánfa

Pécsváradi Erdészet: Kelet-Mecsek ( A Mecsek hegységnek a Hird – Hosszúhetény – Zobák-puszta - Magyaregregy - Kárász közút-tól keletre, illetve a 6-os úttól északra fekvő területe.)

Ezek a helyek továbbra is csak az erdőgazdálkodó kifejezett, írásos engedélyével látogathatóak.

Az erdészet felhívja a látogatók figyelmét, hogy a fák koronájában bárhol lehetnek letört ágak, melyek fokozottan balesetveszélyesek. Erős szél esetén a lehető legrövidebb idő alatt hagyják el az erdő területét. Az esetlegesen előforduló balesetekért, káreseményekért a Mecseki Erdészeti Zrt. nem vállal felelősséget.
(BAMA)

Címkék: a baranya zrt erdészeti mecseki

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr712069301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása