A bama.hu értesülései szerint újabb őrizetbevétel történt a Pécsi Tudományegyetemen egy hete kirobbant vesztegetési ügyben.
Úgy tudjuk, két egyetemi dolgozót vettek őrizetbe hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Értesülésünk szerint a gyanúsítottak - egy férfi és egy nő - az előzetes letartóztatásban lévő I. Gábor gazdasági főigazgató beoszotottjai.
Az NNI képviselője munkatársunknak megerősítette az értesülésünket, közölve, hogy jelenleg folyik a gyanúsítottak kihallgatása.
Az elmúlt héten a Pécsi Tudományegyetem négy vezető beosztású munkatársát vette őrizetbe az NNI, négy külső személlyel együtt. A vesztegetés gyanújával indított eljárásban a bíróság elrendelte a nyolc gyanúsított előzetes letartóztatását.
(Bama)

Címkék: pécs iroda nemzeti letartóztatás nyomozó pécsi tudományegyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr122067008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása