Olajszállító tartálykocsi fordult az árokba az M1-es autópályán kedd délután. A tartálykocsi nem repedt meg, olaj nem folyt ki, a balesetben pedig senki nem sérült meg, így útlezárásra sem volt szükség.

Árokba borult egy olajszállító kamion kedd délután az M1-es autópályán, Győr közelében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtügyeletese. A 25 tonna kompresszorolajat szállító jármű a Budapest felé vezető oldalon, Lébény és Győr között szenvedett balesetet és fordult az árokba.

Kálmán Gabriella, a Györ-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az [origo]-nak azt mondta, hogy egy szerb tartálykocsiról van szó, amely a 130. kilométernél szenvedett balesetet. A rendőrség elsődleges megállapításai szerint a jármű a sofőr figyelmetlensége miatt tért le az útról, a jobb oldali laza, eső áztatta padkára futott, ahol megsüllyedt, és az oldalára fordulva beledőlt a vizesárokba.Az ügyeletes szerint a helyszínen a katasztrófavédelem munkatársai mérik fel a helyzetet.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete szerint a tartály nem repedt meg, személyi sérülés nem történt, a szállított olaj pedig nem minősült veszélyes anyagnak, ezért a munkatársaknak nincs sok dolguk a helyszínen, "gyakorlatilag már jönnek is vissza". A katasztrófavédelem szerint az út menti árokban a felborult tartálykocsi a forgalmat sem akadályozza, ezért nincs szükség forgalomkorlátozásra az autópályán. A felborult járműmentése a továbbiakban a fuvarozó cég feladata - mondta az [origo]-nak a megyei ügyeletes.

(origo)

Címkék: közlekedés megye baleset győr autópálya győr moson sopron kékfény m1 es

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr722102364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása