Nick Cave minisorozatot tervez legújabb regényéből, a Bunny Munro halálá-ból, jelenleg brit tévétársaságoknál házal a művel.

Tévésorozat készülhet Nick Cave magyarul is olvasható regényéből, amennyiben valamelyik brit csatorna fantáziát lát a műben - írja a clashmusic.com. A Bunny Munro halála eleve filmforgatókönyvnek készült, a zenész csak később alakította át regénnyé: miután az áhított mozifilm nem jött össze, Cave most a BBC-nél és a Channel4-nál próbálkozik, televíziós minisorozatot szeretne készíteni saját történetéből.

A megvalósításban John Hillcoat ausztrál rendező lenne a partnere, aki Az ajánlat című westernjét is Cave forgatókönyvéből (és annak zenéjével) készítette. A főszerepet az itt látott brit színész, Ray Winstone játszaná.

(origo)

Címkék: bbc channel 4 nick cave adaptáció

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr52146273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása