I. Ferencvárosi Családi Nap

 2010.07.12. 16:09

2010. 07. 24., Goldball pálya, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 28. (a stadiontól pár száz méterre a Lágymányosi híd felé, 1-es villamossal két megálló, de gyalog is csak pár perc)
Az eredetileg tervezett 2-es edzőpálya helyett néhány száz méterrel arrébb, a Goldball pályán kerül megrendezésre az I. Ferencvárosi Családi Nap. Reméljük, ez a kis változás nem jelent majd akadályt senkinek és egy felhőtlen, jó hangulatú napot tudunk együtt eltölteni egy héttel a bajnoki rajt előtt. Az egészen kicsiktől a legidősebbekig igyekszünk szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítani mindenkinek. Egész napos focitorna, szurkolói csoportok, baráti társaságok és meghívott csapatok részvételével. Ugrálóvár a legkisebbeknek, íjászat a nagyobbaknak, tombola, büfé, kézműves és ruházati termékek vására a CFO Kft., valamint a Viking Bolt jóvoltából. Este pedig a nemzeti rock három jeles képviselője ad koncertet. Az egész napos rendezvény a koncertekkel és minden programmal együtt természetesen ingyenes. Úgy tűnik, minden adott egy kellemes naphoz, találkozzunk 24-én a Golball pályán és legyen a jelszó a megunhatatlan: Hajrá Fradi!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, akik nélkül a szervezés lehetetlen lett volna:
Urbán Szabó Sándornak (Ligetsor-Bau Kft.), a Simon Alapítványnak és a Viking Boltnak,
valamint a Goldball pálya üzemeltetőinek!

Programok a tervezett időbeosztás szerint:

07. 16. (péntek) 19.00-kor sorsolás a Szögletben

07. 24. 08.00: Gyülekező a csapatoknak

09.00: Csoportmeccsek kezdete
10.00: Bográcsverseny kezdete
14.00: A csoportmeccsek után kezdődik a kötélhúzó verseny
14.00: Negyeddöntők
14.30: Elődöntők
15.15: Bronzmeccs
16.00: Döntő
17.00: Eredményhirdetések (FFC díjátadók, bográcsverseny, foci, tombola, kötélhúzás)
19.00: Koncertek

Egész napos programok, lehetőségek:
- A legkisebbeknek: ingyenes ugrálóvár
-A nagyobbaknak: íjászat
-A bejáratnál mindenki ingyen húzhat egy tombolát, a nyereményeket 17.00-kor, az eredményhirdetés során fogjuk kisorsolni
-Jól felszerelt büfé, szendvicsekkel, üdítőkkel, kávéval, édességgel, hideg italokkal és visszafogott, barátságos árakkal
-A Viking Boltnak köszönhetően az északi márkák nyári kínálatából válogathatunk és vásárolhatunk a kihelyezett standon.
-Kézműves termékek: kulcstartók, övcsatok és medálok vásárolhatók a CFO Kft. jóvoltából

Programleírás:

Foci:
Sorsolás: Minden csapat képviselőjét szeretettel várjuk pénteken a Szögletbe, ahol kisorsoljuk a csoportbeosztásokat. (Azok a csapatok, akik jelentkeztek, de még nem fizették ki a nevezési díjat, kérjük, legkésőbb a sorsoláson tegyék ezt meg.)
Focitorna: 8.00-kor gyülekező, a csoportok pályáinak kijelölése, a meccsek 5+1-es rendszerben,
1×12 perces meccsekkel lesznek megrendezve. A csoportmeccsek után már 2×10 perces mérkőzések lesznek.

Bográcsverseny:
Megkérünk minden csapatot, hogy minimális előkészületeket már otthon tegyenek meg (hús felvágása, krumplihámozás), hogy ezekkel ott már ne kelljen bajlódni.
Bográcsról, edényekről, étkészletről (műanyagot javaslunk), fakanálról, fűszerekről és nyersanyagról mindenki gondoskodjon maga. Tűzifát rendeltünk a helyszínre, ennek költsége csapatonként várhatóan 1-2 ezer Ft körül lesz. Korlátozott számban ugyan, de az elkészített ételekből az érdeklődők is kaphatnak egy-egy tál kóstolót.

Eredményhirdetés:
Neves zsűri bírálja majd el a bográcsokban főtt finomságokat.
A kötélhúzás eredményhirdetése.
Tombolahúzás (a családi nap támogatói által felajánlott meglepetés ajándékokat fogunk kisorsolni).
Az FFC BLSZIII-as aranyérmeinek átadása
A Focitorna eredményhirdetése: csapatok, legharcosabb játékosnak járó Simon Tibi kupa, legjobb játékos, legjobb kapus, valamint a gólkirály díjazása.

A kupák a Simon alapítvány jóvoltából, a legjobb játékosoknak járó ajándékutalványok pedig a Viking Bolt felajánlásából kerülnek kiosztásra.

A Viking Bolt standján kapható lesz a “A futballszurkolók nem bűnözők” póló, a büfénél pedig a tavasszal súlyosan megbüntetett FFC megsegítésére gyűjtjük az adományokat az ott elhelyezett dobozban.
(Kuruc.info, Hírdobáló)

Címkék: programajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr462146771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása