Az izgalmakat, és olykor a komoly fizikai megterhelést is jól bírók számára kínáltak különleges álláslehetőséget a fővárosban, a Gödörnél

A Durex új termékének, a RealFeel óvszernek a hazai bevezetéséhez hivatalos óvszertesztelőket keresnek, akik valóban hiteles képet tudnak adni a termék használati értékéről. A RealFeel óvszer különleges technológiával előállított, latexmentes anyagának köszönhetően a párok természetes érzést és valódi közelséget élhetnek meg az együttlétük során. Az új termék bevezetéséhez hivatalos óvszertesztelőket keresnek országszerte, akik személyes tapasztalatuk alapján tudnak véleményt alkotni a RealFeel óvszer nyújtotta közelség valódi élményéről.

Az országos állásbörzén, illetve a lovesexdurex.hu oldalon regisztrált hivatalos óvszertesztelők indulásként termékmintát kapnak, majd pedig a honlapon zajló közösségi aktivitásokban való részvételért további nyereménypontokat gyűjthetnek, amelyek termékre, vagy más értékes tárgyra válthatók be. Az új termékcsalád, a Durex Feeling óvszerek használatával a szerelmesek még közelebb kerülhetnek egymáshoz. Az óvszercsalád kifejlesztésénél a szexuális közelség érzésének maximalizálása és az együttlét biztonsága került a középpontba.

Az országos álláshirdetői portálokon a cég az alábbi szöveggel tobortozta az álommunkásokat:

ÖN MEGNYERTE AZ ALÁBBI ÁLLÁSLEHETŐSÉGET!

A Durex azonnali kezdéssel munkatársaként felveszi Önt az alábbi
munkakörbe:

HIVATALOS ÓVSZERTESZTELŐ CSOPORTVEZETŐ

A világ vezető óvszergyártója új termékének magyarországi bevezetéséhez az alábbi munkalehetőséget kínálja.

Feladat: a bevezetésre kerülő RealFeel óvszer tesztelése, az új, latexmentes technológia előnyeinek feltárása, a valódi közelség megtapasztalása.

Elvárások: több éves szakmai gyakorlat, megbízható kapcsolatrendszer, nyitottság, újdonság iránti csillapíthatatlan vágy, betöltött 18. életév.

Munkavégzés ideje: 2010 nyár, munkaidő: kötetlen

(NapiászOnline)

Címkék: budapest óvszertesztelők

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr92145985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása