A cionisták egyik legfőbb célja, hogy maguk mellé állítsák a világ közvéleményét a muzulmánok elleni háborújukban. Ezért szeretnék elhitetni a világgal, hogy „minden muzulmán terrorista”. Vagy, ha nem is „minden muzulmán terrorista”, de legalább „minden terrorista muzulmán”, akikkel szemben „egységesen kell fellépniük a demokratikus és a jóakaratú embereknek”. Csakhogy az FBI, illetve az Európai Unió közös rendvédelmi szervezete, az Europol adataiból fehéren-feketén kiderül: a terrorcselekmények döntő többségét nem muzulmánok követték el az elmúlt években.

Egy hivatalos FBI-jelentés állításai szerint az USA-ban 1980 és 2005 között végrehajtott terrorcselekményeknek mindössze 6%-át követték el radikális iszlamisták, ezzel szemben a merényletek 94%-a más csoportok számlájára írható. (A terrorcselekmények 42%-át dél-amerikaiak, 24%-át nem latin eredetű szélsőbaloldaliak, 7%-át pedig – nem fogják elhinni: – szélsőséges zsidók, 5%-át kommunisták, 16%-át pedig egyéb csoportok követték el az USA-ban a jelzett időszakban.)

Még rosszabb a helyzet a cionisták szempontjából Európában, ahol is az Europol rendszeresen közzéteszi évi jelentését a terrorizmusról (EU Terrorism Situation and Trend Report). A szervezet honlapján megtaláljuk a 2007. 2008. és 2009. év adatait, melyekből a következő következtetésre juthatunk: a három esztendő során Európában végrehajtott terrorista jellegű cselekmények 99.6%-át nem muszlimok követték el.
A merényletek 84.8%-a szeparatista csoportok bűne, amelyeknek semmiféle kapcsolatuk nincs az iszlámmal. Szélsőbaloldali terrorcsoportok 16-szor annyi terrortámadásért felelősek, mint radikális iszlamista fegyveres szervezetek. Ez annál is inkább figyelemre méltó felfedezés, mivel a nyugati világban a fő veszélyforrásnak a terroristák mellett mindig a „nácikat” illetve a „szélsőjobboldaliakat” festik le. A három év alatt a muzulmán fundamentalisták számlájára a 2007 és 2009 között Európában elkövetett terrorcselekményeknek csupán 0,4%-a írható!

Íme az adatok részletesen:

2006:


2007:


2008:
Az Europol 2009. évi jelentése leszögezi (2009 Europol report):

„Az iszlamista terrorizmus továbbra is a legnagyobb fenyegetésnek tekinthető, annak ellenére, hogy az Európai Unióban 2008-ban csupán egyetlen terrorcselekményt hajtottak végre az iszlamisták. (A fenti táblázat adatai szerint egyet sem, de másutt az Europol-dokumentum rámutat, hogy 2008-ban Nagy-Britanniában egy kisebb bombatámadás történt, amit radikális muszlimok követtek el – P. O.) … A szeparatista jellegű terror érinti leginkább az EU-t. Mindenekelőtt a franciaországi és spanyolországi baszk, valamint a korzikai szeparatista terrorizmus jelent veszélyt. … Az ETA és a FARC (kolumbiai partizánszervezet – P. O.) a múltban többször is kísérletet tett valamiféle együttműködés kialakítására, ami mutatja, hogy az európai terrorszervezetek keresik a kapcsolatot az Európán kívüli hasonló csoportokkal a közös érdekek alapján. … Nagy-Britanniában ír republikánus szervezetek, főképpen az RIRA és a CIRA, valamint más, kisebb csoportok, továbbra is követnek el erőszakos cselekményeket. … Az emberek tévesen gondolják, hogy az iszlamista terror a nyugati világra leselkedő legsúlyosabb fenyegetés. … Természetesen a valóságban más szervezetek is vannak, amelyek végrehajtanak súlyos terrorcselekményeket, amelyek jelentőségét mégis alábecsülik. Azok a merényletek viszont, amelyek muszlimok számlájára írhatók, hatalmas publicitást kapnak, és hozzájárulnak annak a közvélekedésnek a kialakulásához, mely szerint “(majdnem) minden terrorista muzulmán.”
Perge Ottó – loonwatch.com nyomán

Címkék: külföld extra

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr772139121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása