Megerőszakolt, fajtalankodásra kényszerített egy idős, beteg asszonyt egy 57 éves férfi Batéban. Az elkövető hasonló bűncselekményért már 13 évet ült börtönben.

A Kaposvári Városi Ügyészség szemérem elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat az 57 éves férfivel szemben, aki 2009. szeptemberében azzal ment be egy batéi családi házba, hogy a sértettel szexuális kapcsolatot létesítsen. Mivel erre a nehezen mozgó, bottal járó, beteg sértett erre nem volt hajlandó, először veréssel fenyegette, majd valóban bántalmazta.

A fenyegetés és a verés végül megtörte a sértett akaratát. A vádlott a nemi szervét az áldozat szájába tette, majd ezt követően a szerencsétlen asszony tiltakozása ellenére benyúlt a nő nemi szervébe. A bántalmazás következtében a sértettnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A vádlott egyébként jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztését tölti, de egy hasonló bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott 13 év fegyházbüntetéséből 2007-ben szabadult.
(SONLINE)

Címkék: cigánybűnözés

A bejegyzés trackback címe:

https://hirdobalo.blog.hu/api/trackback/id/tr262134762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása